Apert IT. Jouw partner in IT.

Duidelijke en betaalbare IT oplossingen leveren: dat is waar ik voor sta. Of je nu een eenmanszaak hebt of een MKB-bedrijf: je IT moet staan als een huis zodat je er geen omkijken naar hebt en je je kunt richten op je eigen bedrijf en specialisme. Ik ben je systeembeheerder, probleemoplosser en vraagbaak voor al je IT-zaken. Ik regel de software en hardware en doe de complete aanleg en inrichting zelf. Ook krijg je van mij heldere en duidelijke uitleg over de bij jou aangelegde systemen. En ik ga niet weg voor alles klaar is en werkt!

Contact

Meer over mij

Van jongs af aan heb ik veel interesse in informatica en sleutelde ik voor de hobby aan allerlei hardware. Dat bleef niet onopgemerkt en al snel werd ik door familie in vrienden ingeschakeld voor allerlei IT klusjes. Mijn keuze voor de beroepsopleiding ICT Systeem en Netwerkbeheer was dan ook snel gemaakt.

Tijdens mijn studie had ik als bijbaan “de Korte Computerservice”: ik hielp particulieren op weg met hun ICT zaken. Zo deed ik steeds meer praktijkervaring op en deze mensen waren voor een zacht prijsje weer mooi op weg geholpen. Iedereen blij!

Na het afronden van mijn opleiding in 2015 lag de IT-wereld voor me open en werkte ik voor verschillende IT-bedrijven. Toch miste ik iets: de uitdaging, het zelf aan het roer staan en het direct helpen van klanten.

Daarom heb ik halverwege 2021 de stoute schoenen aangetrokken en ben ik gestart met Apert IT. Mijn eerste echt officiële onderneming, waarmee ik IT voor de (klein)zakelijke markt weer een betaalbaar en duidelijk begrip maak.

Meer weten? Neem contact met me op voor een kennismaking!

Contact

Wat kan een IT bedrijf voor jou betekenen?

Een ICT-bedrijf onderhoudt je data en systemen en zorgt ervoor dat deze continu functioneren. In geval van een storing wordt deze zo snel mogelijk verholpen. Samen met je IT-partner kun je een pakket naar wens samenstellen, zodat je altijd de juiste IT-diensten op maat ontvangt.

Kan ik makkelijk overstappen naar Apert IT?

Jazeker! Met onze ontzorgende overstapservice worden jouw systemen en online omgeving probleemloos overgedragen aan Apert IT.

Waarom heb ik een IT partner nodig?

Een IT-partner is essentieel voor het beheer en onderhoud van jouw IT omgeving. Wij zorgen ervoor dat je systemen soepel en zonder onderbrekingen draaien, bieden snelle oplossingen bij storingen, en stellen op maat gemaakte diensten samen die aan jouw specifieke behoeften voldoen. Dit bespaart je tijd en middelen, en geeft je de gemoedsrust dat je IT-behoeften professioneel worden afgehandeld, waardoor jij je kunt concentreren op je kernactiviteiten.

Is een IT partner duur?

Nee, het is veel duurder om schade te lijden door dataverlies dan de kosten van regelmatig onderhoud! Regelmatig onderhoud, veilige opslag in de cloud en goede beveiliging kan door jouw IT partner worden verzorgd en leidt altijd tot lagere beheerskosten.

Je hoort mensen altijd over een backup, is dat nodig?

Een backup van je data is noodzakelijk! Meerendeel van de bedrijven die, door welke oorzaak dan ook, te maken hebben gehad met dataverlies ging binnen afzienbare tijd failliet. Wij verzorgen backups van jouw data, veilig en zonder zorgen, in de cloud.

Mogelijkheden bespreken?

Neem vrijblijvend contact op of laat je contactgegevens achter en Mark neemt contact met je op om kennis te maken!

Mark de Korte
IT-Specialist