IT. Met een duidelijke aanpak.

Apert IT zorgt dat jouw IT werkt. Altijd en overal. Duidelijk.

Contact   Over ons

IT Systeembeheer

Veiligheid en continuïteit in je IT-systemen: Apert IT staat altijd paraat. Bekijk onze oplossingen!

Netwerkbeheer

Offline zijn is geen optie. Kies voor de WiFi en netwerkoplossingen van Apert IT!

Telefonie

Vast nummer op je smartphone? Het kan met de telefonie oplossingen van Apert IT!

Cloud- & backup oplossingen

Altijd en overal toegang tot je bedrijfsdata én veilige data-opslag.

Wij zijn jouw IT partner.

Apert IT is je regionale partner voor IT en Telefonie. In de snel veranderende wereld van technologie is het essentieel om een betrouwbare en deskundige partner te hebben die uw bedrijf ondersteunt bij al uw IT- en communicatienoden. Apert IT biedt op maat gemaakte oplossingen die naadloos aansluiten bij uw specifieke behoeften.

Meer over ons

Wat kan een IT bedrijf voor jou betekenen?

Een ICT-bedrijf onderhoudt je data en systemen en zorgt ervoor dat deze continu functioneren. In geval van een storing wordt deze zo snel mogelijk verholpen. Samen met je IT-partner kun je een pakket naar wens samenstellen, zodat je altijd de juiste IT-diensten op maat ontvangt.

Kan ik makkelijk overstappen naar Apert IT?

Jazeker! Met onze ontzorgende overstapservice worden jouw systemen en online omgeving probleemloos overgedragen aan Apert IT.

Waarom heb ik een IT partner nodig?

Een IT-partner is essentieel voor het beheer en onderhoud van jouw IT omgeving. Wij zorgen ervoor dat je systemen soepel en zonder onderbrekingen draaien, bieden snelle oplossingen bij storingen, en stellen op maat gemaakte diensten samen die aan jouw specifieke behoeften voldoen. Dit bespaart je tijd en middelen, en geeft je de gemoedsrust dat je IT-behoeften professioneel worden afgehandeld, waardoor jij je kunt concentreren op je kernactiviteiten.

Is een IT partner duur?

Nee, het is veel duurder om schade te lijden door dataverlies dan de kosten van regelmatig onderhoud! Regelmatig onderhoud, veilige opslag in de cloud en goede beveiliging kan door jouw IT partner worden verzorgd en leidt altijd tot lagere beheerskosten.

Je hoort mensen altijd over een backup, is dat nodig?

Een backup van je data is noodzakelijk! Meerendeel van de bedrijven die, door welke oorzaak dan ook, te maken hebben gehad met dataverlies ging binnen afzienbare tijd failliet. Wij verzorgen backups van jouw data, veilig en zonder zorgen, in de cloud.